There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.
Hanich
 
Naslovna stranicaNačini naručivanjaNovo u ponudiMaketarski savjetiInformacije o našoj tvrtkiKontaktirajte nas
 
MJERILO:
VRSTA ARTIKLA:
PROIZVOĐAČ:
NAZIV - ŠIFRA
 
O NAMA ...


ALPHA on-line hobby shop je retail outlet firme HANICH d.o.o. , Zagreb.
ALPHA on-line hobby shop je pokrenut kao odgovor na izrazito brojne zahtjeve i želje maketara da im se omogući on-line kupovanje širokog asortimana maketa visoke kvalitete i raznovrsnog maketarskog pribora.

Budući da u Hrvatskoj ne postoji niti jedan specijalizirani maketarski hobby shop, te da je izvan većih regionalnih centara maketarima vrlo teško naći trgovinu koja nudi dostatan izbor maketa i pribora, firma HANICH d.o.o. je pokrenula ALPHA on-line hobby shop omogućivši na taj način kupcima, maketarima, zaljubljenicima u ovaj lijep i fascinantan hobby, da na jednom mjestu nađu sve što im je potrebno, od bogatog izbora maketa, raznih vrsta boja i ljepila, alata, literature, pa sve do airbrusha (zračnog kista) vrhunske kvalitete, koji je garancija da će svaka Vaša maketa biti besprijekorno obojana, dajući time maketi onu odlučujuću dozu uvjerljivosti i realističnosti.

HANICH d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, je firma osnovana 1994. godine, i od samog početka se profilirala kao firma specijalizirana za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju maketa, maketarskog pribora, hobby alata i vojno popularne i hobby literature.

Od početka našeg djelovanja trudimo se ponuditi tržištu isključivo asortiman i uslugu provjereno visoke kvalitete, koja u potpunosti zadovoljava moderne standarde u poslovanju.

U proteklih trinaest godina uspješnog poslovanja, od 1994. do danas na tržište Hrvatske smo uvozili i distribuirali širom Hrvatske (snabdjevajući preko stotinu trgovina ) makete najpoznatijih svjetskih proizvođača, te smo u tom razdoblju po prvi puta našem tržištu predstavili i ponudili makete Tamiya, Hasegawa i Academy , a ujedno smo upotpunjavali naš asortiman uvozeći i distribuirajući makete Revell, Heller i Italeri koje su već godinama tradicionalno prisutne na našem tržištu. Od 2004. godine smo ekskluzivni distributer američke firme BADGER , svjetski poznatog proizvođača airbrusheva vrhunske kvalitete.

Ove godine smo dodatno upotpunili naš sortiman, postavši ekskluzivni distributer vrhunskih maketa Trumpetera, čime je zagarantiran kontinuiran priljev izuzetno interesantnih, raznovrsnih i uzbudljivih noviteta, budući da Trumpeter izbacuje novitete vrlo visokom dinamikom.

Svjetsko tržište u segmentu proizvodnje maketa i ponude raznih popratnih sadržaja je izuzetno dinamično, i mi budno pratimo aktualna zbivanja kako bismo našim kupcima mogli u okviru hrvatskog tržišta uvijek ponuditi nešto novo i uzbudljivo.

Osnovni podaci o nama :

Naziv firme: HANICH d.o.o .
Adresa sjedišta: Balokovićeva 61, 10020 ZAGREB
Matični broj (MB): 00595764
OIB: 46388798687
Žiro račun otvoren kod Zagrebačke banke:
2360000-1101506290

Tel.: 091-5666-026
GSM : 091-5666-026
e-mail adresa : hanich@zg.t-com.hr